Klusjesman gezocht? Kies voor een klusjesman met het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Zo heeft u snel een erkende vakman met duidelijke voorwaarden en goede service. Vind hier de beste klusjesman!

Aannemer

U schakelt een klusjesman in voor verschillende klussen in en om het huis. Klein of groot, met een klusjesman werkt u samen die lange to do lijst af.  Een klusser die bekroond is met het Keurmerk Kwaliteitsvakman werkt altijd volgens onze duidelijke en rechtsgeldige algemene voorwaarden. In onze database vindt u het beste klusbedrijf. Klusjesman gezocht? Bij ons heeft u snel een klusjesman gezocht en gevonden dichtbij in de buurt.

Waarom een klusjesman met het Keurmerk Kwaliteitsvakman?

Duidelijke afspraken

Al onze klusjesmannen werken onder duidelijke en rechtsgeldige algemene voorwaarden.

Klantvriendelijk

De klusjesman gaat klantgericht en vriendelijk te werk. Uw wensen staan centraal! Ontstaat er toch een conflict? Dan kan de keurmerkhouder onze onafhankelijke bemiddelaar inschakelen.

Eenvoudig

Vind de beste klusjesman voor uw klus in onze vakmannen-database. Met één klik op de knop komt u in contact met de beste klusjesmannen van Nederland.

Wat doet een klusjesman?

Een klusjesman is multifunctioneel inzetbaar. Schakel hem in voor kleine klusjes rond het huis of ter ondersteuning bij grotere klussen. Eindelijk die gordijnroedes ophangen of de vloer in dat ene kamertje vernieuwen? Een vakman van het klusbedrijf heeft deze klusjes zo gepiept. Wil je meer weten over wat klusjesmannen voor je kunnen beteken of tips voor een verbouwing? Voor meer info lees ons blog!

Vind hier uw Kwaliteitsvakman voor al uw klusjes

Duid Filters aan
Klus

Filter op type:

Resultaten laden …

  Veelgestelde vragen

  Een klusjesman kunt u inzetten voor kleine of grote klussen in en om het huis. Heeft u al enige tijd een lijst liggen met klussen die blijven liggen? Schakel dan eens een klusjesman in!

  Het gebruik van onze vakmannen-database is kosteloos. U maakt met de klusjesman zelf afspraken over de kosten van het project. 

  Voordat u contact opneemt met de klusjesman van uw keuze vindt u in het profiel alvast wat informatie om u op weg te helpen. Zo kunt u ervaringen van eerdere klanten lezen en foto’s bekijken van afgeronde projecten. 

  Bent u nog steeds positief? Treedt dan ik contact met de kwaliteitsvakman en vraag om een offerte. Dit is een omschrijving van de werkzaamheden met een gecalculeerde prijs. 

  Bestudeer de offerte goed zodat u weet welke werkzaamheden zijn inbegrepen, hoe de kwaliteitsvakman omgaat met meerwerk en welke planning er wordt gehanteerd. 

  Onze kwaliteitsvakmannen zijn werkzaam in heel Nederland. Vind een klusbedrijf in de buurt:

  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Groningen, Nijmegen, Eindhoven, Almere, Leiden, Amersfoort, Aannemer Tilburg, Zwolle etc.

  Klusjesman gezocht in uw regio? Bekijk hieronder alle vakmannen: 

  –   Aannemer
  –   Electricien
  –   Hovenier
  –   Klusjesman
  –   Loodgieter
  –   Schilder
  –   Stukadoor
  –   Timmerman

  Keurmerkhouder worden?
  Klik dan hier!

  Wanneer u kiest voor een vakman met ons keurmerk, dan verzekert u zichzelf van vakwerk. 

  Al onze vakmensen hebben een geldige KvK-inschrijving, een bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering en ruime, relevante werkervaring. U ontvangt altijd een heldere offerte en er worden duidelijke afspraken gemaakt.