Kies voor een houder van het Keurmerk Kwaliteitsvakman en vind de beste klusjesman voor uw klus in onze vakmannen database. Is uw aannemer houder van het Keurmerk? Dan kiest u voor een échte Kwaliteitsvakman!

Aannemer

U schakelt een klusjesman in voor verschillende klussen in en om het huis. Klein of groot, met een klusjesman werkt u samen die lange to do lijst af.  Een klusjesman die bekroond is met het Keurmerk Kwaliteitsvakman werkt altijd volgens onze duidelijke en rechtsgeldige algemene voorwaarden.

Waarom een klusjesman met het Keurmerk Kwaliteitsvakman?

Duidelijke afspraken

Al onze klusjesmannen werken onder duidelijke en rechtsgeldige algemene voorwaarden.

Klantvriendelijk

De klusjesman gaat klantgericht en vriendelijk te werk. Uw wensen staan centraal! Ontstaat er toch een conflict? Dan kan de keurmerkhouder onze onafhankelijke bemiddelaar inschakelen.

Eenvoudig

Vind de beste klusjesman voor uw klus in onze vakmannen-database. Met één klik op de knop komt u in contact met de beste klusjesmannen van Nederland.

Een klusjesman is multifunctioneel inzetbaar. Schakel hem in voor kleine klusjes rond het huis of ter ondersteuning bij grotere klussen. Eindelijk die gordijnroedes ophangen of de vloer in dat ene kamertje vernieuwen? Een klusjesman heeft deze klusjes zo gepiept. 

Vind hier uw Kwaliteitsvakman

Duid Filters aan
Klus

Filter op type:

Resultaten laden …

  Veelgestelde vragen

  Een klusjesman kunt u inzetten voor kleine of grote klussen in en om het huis. Heeft u al enige tijd een lijst liggen met klussen die blijven liggen? Schakel dan eens een klusjesman in!

  Het gebruik van onze vakmannen-database is kosteloos. U maakt met de klusjesman zelf afspraken over de kosten van het project. 

  Voordat u contact opneemt met de klusjesman van uw keuze vindt u in het profiel alvast wat informatie om u op weg te helpen. Zo kunt u ervaringen van eerdere klanten lezen en foto’s bekijken van afgeronde projecten. 

  Bent u nog steeds positief? Treedt dan ik contact met de kwaliteitsvakman en vraag om een offerte. Dit is een omschrijving van de werkzaamheden met een gecalculeerde prijs. 

  Bestudeer de offerte goed zodat u weet welke werkzaamheden zijn inbegrepen, hoe de kwaliteitsvakman omgaat met meerwerk en welke planning er wordt gehanteerd. 

  Onze kwaliteitsvakmannen zijn werkzaam in heel Nederland waaronder:

  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Groningen, Nijmegen, Eindhoven, Almere, Leiden, Amersfoort, Aannemer Tilburg, Zwolle etc.

  nl_NLDutch
  nl_NLDutch