Vakman gezocht? Een vakman met het Keurmerk Kwaliteitsvakman werkt altijd volgens onze duidelijke en rechtsgeldige algemene voorwaarden. Vind hier vakmannen met keurmerk zoals een aannemer, elektricien, hovenier, klusjesman, loodgieter, schilder, stukadoor en timmerman. Bij ons heeft u snel een goede vakman gezocht én gevonden.

Heb je grote plannen met je huis? En wilt u meerdere vakmannen te gelijk bij elkaar brengen maar er zelf zo min mogelijk om kijken naar hebben en het liefst de hele klus uit handen geven? Dan schakelt u een aannemer in! De aannemer coördineert en realiseert alle activiteiten die bij de klus komen kijken. 

Een allround elektricien is flexibel inzetbaar. Alle klussen die te maken hebben met elektriciteit passen in zijn straatje. U schakelt een elektricien in voor bijvoorbeeld het installeren van elektrische apparaten of verplaatsen van stopcontacten. 

U schakelt een (allround) hovenier in voor verschillende klussen die buiten plaatsvinden. Het ontwerp en de aanleg van uw nieuwe tuin of het onderhoud van uw bestaande tuin. 

U schakelt een klusjesman in voor verschillende klussen in en om het huis. Klein of groot, met een klusjesman werkt u samen die lange to do lijst af.  

U schakelt een (allround) loodgieter in voor verschillende klussen aan leidingwerk en sanitair. Maar ook voor klussen aan verwarming en riolering kunt u deze vakman inschakelen. 

U schakelt een schilder in voor binnen- of buitenschilderwerk. Dit kan alleen uw woonkamer of de hele gevel en alle kozijnen zijn. 

Uw wanden of plafond laten stuken? Wellicht gelijk de hele woning laten stuken? Wij regelen het voor u. Onze stukadoors zijn bekroond met het Keurmerk Kwaliteitsvakman. 

U schakelt een (allround) timmerman in voor verschillende klussen in en om het huis. Eindelijk die mooie inbouwkast in uw slaapkamer of een sfeervolle overkapping in de tuin? Daar schakelt u een timmerman voor in. 

Vakman gezocht bij u in de regio? Vind hieronder snel uw vakman.

–   Aannemer
–   Electricien
–   Hovenier
–   Klusjesman
–   Loodgieter
–   Schilder
–   Stukadoor
–   Timmerman

Keurmerkhouder worden?
Lees meer

Wanneer u kiest voor een vakman met ons keurmerk, dan verzekert u zichzelf van vakwerk.

Al onze vakmensen hebben een geldige KvK-inschrijving, een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en ruime, relevante werkervaring. U ontvangt altijd een heldere offerte en er worden duidelijke afspraken gemaakt.

Heeft u vragen over het Keurmerk? Ga naar de contactpagina of vul het contactformulier in.