Timmerman gezocht in uw eigen regio?

Timmerman gezocht? Kies voor een timmerman met het Keurmerk Kwaliteitsvakman en vind de beste vakman voor uw klus. Vind snel de beste vakman voor uw klus in de buurt.

Aannemer

U schakelt een (allround) timmerman in voor verschillende klussen in en om het huis. Eindelijk die mooie inbouwkast in uw slaapkamer of een sfeervolle overkapping in de tuin? Daar schakelt u een timmerman voor in. Een timmerman die bekroond is met het Keurmerk Kwaliteitsvakman werkt altijd volgens onze duidelijke en rechtsgeldige algemene voorwaarden. Bij of heeft u snel een timmerman gezocht en gevonden.

Waarom een timmerman met het Keurmerk Kwaliteitsvakman?

Duidelijke afspraken

Al onze timmermannen werken onder duidelijke en rechtsgeldige algemene voorwaarden.

Klantvriendelijk

De timmerman gaat klantgericht en vriendelijk te werk. Uw wensen staan centraal! Ontstaat er toch een conflict? Dan kan de keurmerkhouder onze onafhankelijke bemiddelaar inschakelen.

Eenvoudig

Vind de beste timmerman voor uw klus in onze vakmannen-database. Met één klik op de knop komt u in contact met de beste timmermannen van Nederland.

Wat doet een timmerman?

Een allround timmerman is flexibel inzetbaar. Alle klussen die te maken hebben met hout(bewerking) passen in het straatje van de timmerman. Naast de uitvoering denkt de timmerman ook graag met u mee en is hij een creatieve kwaliteitsvakman. Lees hier verder voor meer informatie over timmermannen of de kwaliteitsvakmannen. Of bekijk onze blogs over o.a. het uitbouwen van de woning, een daklekkage of andere timmerwerkzaamheden

Vind hier uw Kwaliteitsvakman

Duid Filters aan
Klus

Filter op type:

Resultaten laden …

  Veelgestelde vragen

  Een timmerman houdt zich bezig met hout(bewerking). Denk bijvoorbeeld aan meubelmaken, monteren / repareren van ramen, deuren en kozijnen of het bouwen van een houten constructie in de tuin. U kunt het zo gek niet bedenken of de timmerman kan het maken!

  Het gebruik van onze vakmannen-database is kosteloos. U maakt met de timmerman zelf afspraken over de kosten van het project. 

  Voordat u contact opneemt met de timmerman van uw keuze vindt u in het profiel alvast wat informatie om u op weg te helpen. Zo kunt u ervaringen van eerdere klanten lezen en foto’s bekijken van afgeronde projecten. 

  Bent u nog steeds positief? Treedt dan ik contact met de kwaliteitsvakman en vraag om een offerte. Dit is een omschrijving van de werkzaamheden met een gecalculeerde prijs. 

  Bestudeer de offerte goed zodat u weet welke werkzaamheden zijn inbegrepen, hoe de kwaliteitsvakman omgaat met meerwerk en welke planning er wordt gehanteerd. 

  Onze kwaliteitsvakmannen zijn werkzaam in heel Nederland. Vind een timmerbedrijf in de buurt:

  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Groningen, Nijmegen, Eindhoven, Almere, Leiden, Amersfoort, Aannemer Tilburg, Zwolle etc.

  Timmerman gezocht of een andere vakmen? Vind snel uw professional.

  –   Aannemer
  –   Electricien
  –   Hovenier
  –   Klusjesman
  –   Loodgieter
  –   Schilder
  –   Stukadoor
  –   Timmerman

  Keurmerkhouder worden?
  Lees meer!

  Wanneer u kiest voor een vakman met ons keurmerk, dan verzekert u zichzelf van vakwerk. 

  Al onze vakmensen hebben een geldige KvK-inschrijving, een bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering en ruime, relevante werkervaring. U ontvangt altijd een heldere offerte en er worden duidelijke afspraken gemaakt.

  nl_NLDutch