Klusjesmannen, tegenwoordig lijken ze overal en nergens vandaan te komen. Hoe vaak heeft u al wel niet iemand horen zeggen: “Daar heb ik een ‘mannetje’ voor.” Veel mensen kiezen er dan ook voor om kennissen, familieleden of de buurman in te schakelen wanneer zij een klus in huis willen laten opknappen. Wanneer diegene een specialist is, dan kunnen wij ons dit nog wel enigszins voorstellen. Maar voor alle andere gevallen zouden wij toch te allen tijde aanraden om een echte Kwaliteitsvakman- of vrouw in de arm te nemen.

Klusjesmannen met een keurmerk

Mocht er namelijk onverhoopt iets misgaan tijdens het klussen, dan zullen de niet gecertificeerde klusjesmannen hier niet zo snel een passende oplossing voor kunnen bieden. Loopt er iets fout bij het werk dat onze klusjesmannen mét Keurmerk voor u uitvoeren, dan zullen wij er samen voor zorgen dat u er niet de dupe van wordt en de klus alsnog netjes opgeleverd wordt.

Klusjes in en om het huis

Waar u aan moet denken bij de klussen die een klusjesman voor u kan doen? Uiteraard zijn die per persoon en bedrijf verschillend, maar ze zijn vaak van vele markten thuis. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van elektra of WIFI, het vervangen van sloten, de muren behangen, schilderen of timmerwerk. Maar ook buitenshuis zijn klusjesmannen vaak handig, zoals bij werk in de tuin, het plaatsen van een schutting of verwijderen van oude boomstronken uit de grond. Wij raden aan om via onze site in uw regio te zoeken naar klusjesmannen en die te vragen of zij uw klus kunnen klaren.

 

Onder onze Kwaliteitsvakmannen en -vrouwen hebben wij gelukkig ook vele handige klusjesmannen, die niet alleen de standaard klussen uitvoeren. Wij hebben er een paar voor u op een rijtje gezet, met hun bijbehorende specialismen.

Zelfstandige klusjesmannen met het Keurmerk Kwaliteitsvakman

Kwaliteitsvakman MICK! uit Vessem is sinds 2017 werkzaam als zelfstandig klusjesman en heeft daarvoor al veel ervaring opgedaan. Hij doet voornamelijk kleinere klussen voor particulieren en verzorgt daarnaast technische ondersteuning voor diverse ondernemers. Op zijn profielpagina staan foto’s van zijn werk, zoals een prachtige balustrade, een houten schutting en vlonder. Absoluut vakmanschap dat ons Keurmerk meer dan verdient!

 

De volgende Kwaliteitsvakman Rudeco komt uit het Overijsselse Saasveld. Zij zijn absolute kunstenaars als het aankomt op het vervaardigen van meubels op maat. Daarnaast weten ze precies hoe ze uw interieur een compleet nieuwe look kunnen geven. Voor ieders wensen hebben zij wel een oplossing. Wilt u een bijzondere eettafel, een nieuwe ingebouwde (kleding)kast, een strakke loungeset voor buiten of iets anders geheel naar eigen smaak? Denk dan zeker aan Rudeco voor uw volgende klus! En bekijk ook eens de voorbeelden van hun prachtige werk op de profielpagina.

 

Een nieuwe keuken installeren, een dakkapel om je bovenverdieping te vergroten, een compleet nieuwe achtergevel, kozijnen laten vervangen of schilderen. Er is maar weinig wat onze Kwaliteitsvakman John Bunt uit Boskoop niet kan! Hij is een allround vakspecialist die van alle markten thuis is. Van badkamer tot toilet, behangen of juist behang verwijderen. Voor sloopwerkzaamheden, maar ook juist de herbouwwerkzaamheden bent u bij hem aan het juiste adres. Het woord klusjesman is dan ook absoluut op hem van toepassing!

 

In het Gelderse Malden is onze Kwaliteitsvakman Jeroen van der Meulen actief. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring in het doen van woningaanpassingen voor mensen met een lichamelijke beperking. Hij doet dit als installateur en als adviseur, voor zowel particulieren als gemeentelijke instellingen. Door handig gebruik te maken van zijn technische en ergotherapeutische opleidingen kan hij altijd adequate oplossingen vinden. En juist de kleinste aanpassingen maken de grootste verschillen in zelfredzaamheid! Neem dus zeker eens een kijkje op zijn profielpagina en ontdek wat voor verschil hij misschien wel kan maken in uw woning en voor uw zelfstandigheid!

Klusjesman gezocht?

Bezoek deze pagina en vind de beste klusjesman voor uw klus!