Kies voor een houder van het Keurmerk Kwaliteitsvakman en vind de beste elektricien voor uw klus in onze vakmannen database. Is uw elektricien houder van het Keurmerk? Dan kiest u voor een échte Kwaliteitsvakman!

Aannemer

U schakelt een (allround) elektricien in voor verschillende klussen gerelateerd aan elektra. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van elektrische apparaten of verplaatsen van stopcontacten. Een vakman die bekroond is met het Keurmerk Kwaliteitsvakman werkt altijd volgens onze duidelijke en rechtsgeldige algemene voorwaarden. Vind een elektricien bij u in de buurt.

Waarom een elektricien met het Keurmerk Kwaliteitsvakman?

Duidelijke afspraken

Al onze vakmannen werken onder duidelijke en rechtsgeldige algemene voorwaarden.

Klantvriendelijk

De vakman gaat klantgericht en vriendelijk te werk. Uw wensen staan centraal! Ontstaat er toch een conflict? Dan kan de keurmerkhouder onze onafhankelijke bemiddelaar inschakelen.

Eenvoudig

Vind de beste elektricien voor uw klus in onze vakmannen-database. Met één klik op de knop komt u in contact met de beste elektriciens van Nederland.

Wat doet een elektricien?

Een allround elektricien is flexibel inzetbaar. Alle klussen die te maken hebben met elektriciteit passen in zijn straatje. Naast de uitvoering denkt de elektricien ook graag met u mee, eventueel in samenwerking met de andere vakmannen, denk bijvoorbeeld aan een plan voor de tuinverlichting, vloerverwarming, uitbreiden groepenkast of voor het voorkomen van kortsluiting. Onze elektriciens zijn creatieve kwaliteitsvakman. 

Vind hier uw Kwaliteitsvakman

Duid Filters aan
Klus

Filter op type:

Resultaten laden …

  Veelgestelde vragen

  Een elektricien houdt zich bezig met elektriciteit in de breedste zin van het woord. Heeft u bijvoorbeeld storing? Dan schakelt u de loodgieter in om deze te verhelpen. De elektricien kan ook uw netwerk controleren en moderniseren.

  Het gebruik van onze vakmannen-database is kosteloos. U maakt met de vakman zelf afspraken over de kosten van het project. 

  Voordat u contact opneemt met de elektricien van uw keuze vindt u in het profiel alvast wat informatie om u op weg te helpen. Zo kunt u ervaringen van eerdere klanten lezen en foto’s bekijken van afgeronde projecten. 

  Bent u nog steeds positief? Treedt dan ik contact met de kwaliteitsvakman en vraag om een offerte. Dit is een omschrijving van de werkzaamheden met een gecalculeerde prijs. 

  Bestudeer de offerte goed zodat u weet welke werkzaamheden zijn inbegrepen, hoe de kwaliteitsvakman omgaat met meerwerk en welke planning er wordt gehanteerd. 

  Onze kwaliteitsvakmannen zijn werkzaam in heel Nederland. Vind een elektricien in de buurt:

  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Groningen, Nijmegen, Eindhoven, Almere, Leiden, Amersfoort, Tilburg, Zwolle etc.

  Op zoek naar een vakman bij
  u in de regio? Vind hieronder snel uw vakman.

  –   Aannemer
  –   Electricien
  –   Hovenier
  –   Klusjesman
  –   Loodgieter
  –   Schilder
  –   Stukadoor
  –   Timmerman

  Keurmerkhouder worden?
  Klik dan hier!

  Wanneer u kiest voor een vakman met ons keurmerk, dan verzekert u zichzelf van vakwerk. 

  Al onze vakmensen hebben een geldige KvK-inschrijving, een bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering en ruime, relevante werkervaring. U ontvangt altijd een heldere offerte en er worden duidelijke afspraken gemaakt.