Aannemer gezocht? Kies voor een aannemer met het Keurmerk Kwaliteitsvakman voor de beste aannemer voor uw klus. Daarmee geniet u van duidelijke voorwaarden en afspraken en goede service. Vind hier een goede gecertificeerde aannemer of het aannemersbedrijf.

Aannemer

U schakelt een aannemer in als u de hele klus uit handen wilt geven. Het aannemersbedrijf coördineert en realiseert alle activiteiten die bij de klus komen kijken. Een aannemer die bekroond is met het Keurmerk Kwaliteitsvakman werkt altijd volgens onze duidelijke en rechtsgeldige algemene voorwaarden. Bij ons heeft u snel een aannemer gezocht en gevonden in de buurt. 

Waarom een aannemer met het Keurmerk Kwaliteitsvakman?

Duidelijke afspraken

Al onze aannemers werken onder duidelijke en rechtsgeldige algemene voorwaarden.

Klantvriendelijk

De aannemer gaat klantgericht en vriendelijk te werk. Uw wensen staan centraal! Ontstaat er toch een conflict? Dan kan de keurmerkhouder onze onafhankelijke bemiddelaar inschakelen.

Eenvoudig

Vind de beste aannemer voor uw klus in onze vakmannen-database. Met één klik op de knop komt u in contact met de beste aannemers van Nederland.

Wat doet een aannemer?

Een aannemer neemt de verantwoordelijkheid op zich om uw verbouwing te realiseren. Hierbij houdt de aannemer contact met de vakmannen, zorgt voor het benodigde materiaal, vraagt eventuele bouwvergunningen aan en houdt de planning strak in de gaten. Lees hier verder voor meer informatie. Of lees onze blogs over het plaatsen van een uitbouw, tips voor een verbouwing of het plaatsen van vloerverwarming en wat te doen als er een aannemer over de vloer komt. 

Vind hier uw Kwaliteitsvakman

Duid Filters aan
Klus

Filter op type:

Resultaten laden …

  Veelgestelde vragen

  Een aannemer is vooral aan te raden bij grote klussen die een langere periode in beslag nemen. Ook klussen waar u misschien meerdere vakmannen voor nodig hebt kunnen gebaat zijn bij de begeleiding van een aannemer. Het aannemersbedrijf zorgt voor de juiste personen op de juiste plek, hij houdt de planning in de gaten en maakt met u als opdrachtgever heldere afspraken. De aannemer is bij een grotere verbouwing altijd uw aanspreekpunt. 

  Het gebruik van onze vakmannen-database is kosteloos. U maakt met de aannemer zelf afspraken over de kosten van het project. 

  Voordat u contact opneemt met de aannemer van uw keuze vindt u in het profiel alvast wat informatie om u op weg te helpen. Zo kunt u ervaringen van eerdere klanten lezen en foto’s bekijken van afgeronde projecten. 

  Bent u nog steeds positief? Treedt dan ik contact met de kwaliteitsvakman en vraag om een offerte. Dit is een omschrijving van de werkzaamheden met een gecalculeerde prijs. 

  Bestudeer de offerte goed zodat u weet welke werkzaamheden zijn inbegrepen, hoe de kwaliteitsvakman omgaat met meerwerk en welke planning er wordt gehanteerd. 

  Onze kwaliteitsvakmannen zijn werkzaam in heel Nederland. Vind een aannemer in de buurt:

  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Groningen, Nijmegen, Eindhoven, Almere, Leiden, Amersfoort, Aannemer Tilburg, Zwolle etc.

  Bij ons vindt u vakmannen bij u in de buurt, zoals aannemer Deventer, aannemer Arnhem en Apeldoorn aannemer.

  Aannemer gezocht in uw regio? Vind hieronder snel uw vakman.

  –   Aannemer
  –   Electricien
  –   Hovenier
  –   Klusjesman
  –   Loodgieter
  –   Schilder
  –   Stukadoor
  –   Timmerman

  Keurmerkhouder worden?
  Lees meer!

  Wanneer u kiest voor een vakman met ons keurmerk, dan verzekert u zichzelf van vakwerk. 

  Al onze vakmensen hebben een geldige KvK-inschrijving, een bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering en ruime, relevante werkervaring. U ontvangt altijd een heldere offerte en er worden duidelijke afspraken gemaakt.