Stel, je bent net begonnen als zelfstandig ondernemer in de bouw. Dan kan het zo zijn dat je nog een beetje je weg moet vinden in een manier om aan klanten te komen en jezelf te promoten. Of je hebt (nog) niet heel veel kennis over algemene voorwaarden of er zijn andere onduidelijkheden op het gebied van zelfstandig ondernemen. Dan is het heel fijn als je een professioneel steuntje in de rug krijgt. Het Keurmerk Kwaliteitsvakman is dan een heel mooi opstapje op weg naar een succesvolle carrière als zzp’er in de bouw. Maar ook voor vakspecialisten die al langer meelopen, is het zeker geen overbodige luxe. Wij geven jou zeven redenen waarom ook jij dat Keurmerk wilt hebben!

 

Vindbaarheid

Wanneer je lid bent geworden van het Keurmerk, krijg je een eigen pagina op onze site. Hier kun je foto’s van eerdere projecten plaatsen en een uitgebreide beschrijving van wat jij als vakspecialist in de bouw allemaal voor je toekomstige klanten kunt betekenen. Ook is hier ruimte voor reviews van tevreden klanten die al precies weten wat jij kunt en waar jij voor staat. Doordat er op regio gezocht kan worden, ben je voor je potentiële klanten slechts een paar klikken verwijderd van een mooie, nieuwe opdracht!

 

Direct contact

Het mooiste aan onze website is dat mogelijk nieuwe klanten direct contact met jou kunnen opnemen. In onze database wordt veel gezocht naar ZZP’ers in de bouw, techniek en houtbewerking. Als Keurmerkhouder zorg jij voor een helder en uitnodigend profiel in die database, zodat jouw service zo aantrekkelijk mogelijk is voor potentiële klanten. Ze kunnen via ons platform direct contact met jou opnemen voor extra informatie of het aanvragen van een offerte, zonder tussenkomst van ons.

 

Betrouwbaarheid

Een keurmerk laat zien dat jij een ervaren vakman of -vrouw bent in de bouw, techniek of houtbewerking. Dat keurmerk geeft dus meteen een stuk vertrouwen aan toekomstige klanten. Het geeft hun de zekerheid dat jij vakwerk levert, een jaar garantie op je werk geeft en dat je altijd klantvriendelijk werkt.

 

Algemene voorwaarden

Ben je Keurmerkhouder, dan werk je volgens onze duidelijke en rechtsgeldige algemene voorwaarden. Die voorwaarden kun je bij elke offerte meesturen, zodat je potentiële klanten direct kunnen zien wat ze kunnen verwachten als jij voor ze aan de slag gaat. Jij hoeft je hier dus niet druk om te maken en kunt je volledig richten op waar jij het beste in bent!

 

Gratis reclame

Om jezelf goed in de markt te zetten, is reclame natuurlijk essentieel! En wanneer je Keurmerkhouder bent, helpen wij je hier uiteraard ook mee. Je krijgt een uitgebreid pakket met promotiemateriaal om je naamsbekendheid te vergroten. Naast je eigen pagina op onze site krijg je een grote sticker met ons logo voor op je bedrijfsauto. Ook voorzien we je van flyers om bijvoorbeeld uit te delen aan klanten, een t-shirt en pen met het logo van ons keurmerk en een certificaat. Alles om te laten zien dat jij een echte vakman of -vrouw bent.

 

Duidelijke richtlijnen

Als jij Keurmerkhouder wordt, willen we er natuurlijk voor zorgen dat je op de beste manier aan de slag gaat. Van ons krijg je dan ook heldere richtlijnen, die jou gaan helpen om je klanten helemaal tevreden achter te laten. Ook kun je bij ons terecht voor tips om zo klantgericht mogelijk te werken.

 

Vraagbaak

Natuurlijk weet jij als geen ander hoe jij je werk moet uitvoeren. De meeste zzp’ers struikelen dan ook eerder over alle regels en beslommeringen om hun werk heen. Als lid van ons Keurmerk kun je altijd bij ons terecht voor informatie en met al je vragen. Wij staan voor je klaar! Meer informatie of meteen aanmelden? Dat kan uiteraard via de website!

 

Hét keurmerk voor vakwerk

Zoals je ziet kan het aansluiten bij een keurmerk je veel voordelen opleveren. Het Keurmerk Kwaliteitsvakman is hét keurmerk voor vakwerk. Benieuwd of je aan alle voorwaarden voldoet? Bezoek dan deze pagina.

Laat een Reactie achter