Vind opdrachten als vakman in de bouw, hout of techniek

Werk je als ZZP’er in de bouw? En zijn je klanten tevreden over je werk en klantvriendelijkheid? Dan bén je eigenlijk al een Kwaliteitsvakman en is het de hoogste tijd dat ook te laten zien. Zo zorg je dat klanten je weten te vinden en krijg je makkelijk opdrachten als vakman in de bouw, hout en/of techniek.

0 +
Websitebezoekers per jaar
0 +
vakmannen

Hoe het werkt

Stap 1

Start je aanmelding op deze pagina. Vul je gegevens in en betaal de contributie voor het eerste jaar.

Stap 1

Stap 2

Als je aanmelding is ontvangen ontvang je via e-mail het verzoek om de vereiste documenten aan te leveren. Het gaat dan om een uittreksel KvK, AVB polisblad, indien van toepassing een CAR polisblad, 3 actuele recensies -of- de contactgegevens van 3 recente klanten.

Stap 2

Stap 3

Zijn de documenten goedgekeurd? Dan mag je jezelf officieel keurmerkhouder noemen! Je kunt je profiel aanmaken op de website en het welkomstcadeau wordt naar je toegestuurd.

Stap 3

Deze vakmannen gingen je voor

Jabe Dakservice
Jabe Dakservice
Malou Toor
Lees verder
Ik ben onlangs geholpen door Jabe Dakservice bij het vervangen van mijn dakkapel. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over hun dienstverlening. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was alles perfect geregeld. De dakkapel is prachtig geworden en ik kan nu volop genieten van de extra ruimte en lichtinval. Bedankt Jabe Dakservice!
Tuhman Dakbedekkingen
Tuhman Dakbedekkingen
Arts
Lees verder
Het begon met een duidelijke uitleg over het nieuwe velux dakraam. Ook dat het nieuwe iets groter was dan wat er nu in zat, na goedkeuren van de offerte werd het netjes geplaatst en opgeruimd, ook zeer tevreden over de afwerking aan de binnenzijde
C&K Stucadoors
C&K Stucadoors
Ronald en Marion van Wanrooij
Lees verder
Ons plafond op de benedenverdieping is gedaan door C&K stukadoors. Fantastisch werk geleverd, we zijn supertevreden. Schoon en netjes gewerkt. We kunnen deze stukadoors van harte aanbevelen.
Mens Onderhouds en Timmerbedrijf
Mens Onderhouds en Timmerbedrijf
Yvette S.
Lees verder
Kees heeft bij mij onder grote tijdsdruk meerdere klussen uitgevoerd en heeft topwerk geleverd. Voor zowel ingewikkelde renovaties als simpele timmerklussen ben je bij Kees aan het goede adres. Hij is een hele prettige persoon, een goede vakman en communiceert helder. Veel dank voor alles Kees!
Kapel Dakramen
Kapel Dakramen
Tineke
Lees verder
Heel erg tevreden, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!Op een hete (!) dag zijn door 2 vakkundige monteurs 4 dakramen geplaatst. Alle ramen hadden een andere maat dan de oorspronkelijke, ook dat was voor hen geen enkel probleem. Aanpassingen, de nodige herstelwerkzaamheden en installatie werden deskundig (en snel) uitgevoerd tegen de afgesproken all in prijs. Alles werd netjes opgeruimd.
Van Manen Montage & Onderhoud
Van Manen Montage & Onderhoud
Gerda
Lees verder
Wilco heeft de montage van onze keuken fantastisch gedaan. Secuur, meedenkend en netjes. Geen 9 tot 17 mentaliteit. Hij heeft plezier in zijn werk en is gezellig in omgang. Een topper en verdient een 10!!!
Previous
Next

Voor wie is het Keurmerk Kwaliteitsvakman?

Of het keurmerk iets voor jou is weet je snel genoeg. Voldoe je aan de volgende voorwaarden? Dan kun je je aanmelding starten!

Voor welke beroepen is het Keurmerk Kwaliteitsvakman?

Het keurmerk kwaliteitsvakman is er voor iedere vakman. Zoek je bijvoorbeeld een opdracht in de bouw, als aannemer, klusjesman, schilder, elektricien, hovenier, loodgieter, stukadoor of timmerman? Dan ben je aan het juiste adres. 

Meld je aan als keurmerkhouder

Keurmerk
Kwaliteitsvakman

Voor ZZP / Eenmanszaak
225 ex. BTW per jaar
  • Profiel in onze database
  • Welkomstpakket
  • Algemene voorwaarden
  • Ledenvoordeel
  • Onafhankelijke geschillencommissie
ZZP

Heb je personeel? Klik hier.

Veelgestelde vragen

Consumenten gebruiken het zoekformulier op onze homepage om de juiste vakman in hun regio te vinden. Als ze je profiel bezoeken kunnen ze aan de linkerkant een formulier invullen. Dit formulier wordt direct naar jouw e-mailadres verzonden zodat je de aanvraag in behandeling kunt nemen. 

Het keurmerk is voor iedere vakman, zoals Aannemer, Electricien, Hovenier, Klusjesman, Loodgieter, Schilder, Stukadoor, Timmerman en meer.

Je vindt makkelijker opdrachten door gebruik te maken van het verkeer naar onze website (40.000+ bezoekers per jaar!). Door het promotiemateriaal te gebruiken laat je je keurmerkhouderschap zien en dat straalt vertrouwen uit naar de klant. Je maakt gebruik van onze kraakheldere en rechtsgeldige algemene voorwaarden. Kom je terecht in een conflict? Schakel dan onze onafhankelijke geschillencommissie in, je klant kan dit overigens ook doen. Ook geniet je van ons groeiende aanbod ledenvoordeel.

Ook als je personeel hebt kun je je bedrijf aanmelden voor het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit doe je via deze link. Let er wel op dat de twee volgende voorwaarden extra gelden:

  • Bedrijven met personeel moeten een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) / CAR-verzekering hebben die geldt voor alle personeelsleden.
  • Alle personeelsleden moeten in het bezit zijn van een vakdiploma dan wel in opleiding zijn onder begeleiding van een leermeester of beschikken over minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Twijfel je of het Keurmerk Kwaliteitsvakman bij je past? Stuur dan een e-mail naar info@keurmerkkwaliteitsvakman.nl. Als je je telefoonnummer in de e-mail zet dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Gratis informatiepakket aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen en even rustig nalezen? Vraag dan hieronder het gratis informatiepakket aan.

nl_NLDutch