Ben jij die ervaren aannemer met verstand van projecten?

Het Keurmerk Kwaliteitsvakman is hét Keurmerk voor vakwerk!

Werk je als zelfstandig aannemer? En zijn je klanten tevreden over je werk en klantvriendelijkheid? Dan bén je eigenlijk al een Kwaliteitsvakman en is het de hoogste tijd dat ook te laten zien. Vraag vandaag nog het Keurmerk Kwaliteitsvakman aan!

Voor wie is het Keurmerk Kwaliteitsvakman?

Je bent ondernemer

Je bent zelfstandig vakman/vakvrouw in de bouw, hout of techniek en hebt een inschrijving bij de KvK.

Je bent ervaren

Je hebt 5 jaar werkervaring in uw vak als werknemer of zelfstandige, of je hebt een relevant vakdiploma en 2 jaar werkervaring.

Je bent goed verzekerd

Je hebt een Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven en, bij constructief werk, een CAR-verzekering.

Je levert blije klanten af

Je kunt drie klant recensies -of- de contactgegevens van drie recente klanten aanleveren.

Met het Keurmerk Kwaliteitsvakman onderscheid je je van de rest; Je bent voor (potentiële) klanten duidelijk herkenbaar als dé aannemer die kwaliteit levert en klantvriendelijk handelt.

Iedere keurmerkhouder werkt volgens onze algemene voorwaarden. Deze zijn duidelijk en rechtsgeldig, dus dat geeft rust. Daarnaast ontvang je een uitgebreid pakket met promotiemateriaal. 

Als keurmerkhouder ben je voor nieuwe en bestaande klanten vindbaar in onze online vakmannen-database. Via dit profiel kunnen klanten je makkelijk een bericht sturen om bijvoorbeeld een afspraak te maken of een offerte aan te vragen. Eenvoudig, zonder bemiddeling en kosteloos.

Wat krijg ik allemaal als Keurmerkhouder?

Het Keurmerk Kwaliteitsvakman is meer dan een keurmerk. Je vindt in ons een sparringpartner, een adviseur en een collega.

Heb je nog vragen over het keurmerk? Vul dan het formulier in, stuur een e-mail naar info@keurmerkkwaliteitsvakman.nl of bel ons op nummer 0639560335