Wanneer u aan een timmerman denkt, dan denkt u waarschijnlijk vooral aan de ‘standaard’ werkzaamheden die hij normaal in en om het huis uitvoert. Het vak timmerman is dan ook enorm veelzijdig. Het timmeren van vloer-, wand- en dakconstructies, onderhoudswerkzaamheden, aftimmeren, stellen van profielen en kozijnen, het afhangen van deuren en ramen. En dat is nog maar een greep uit de vele klussen die een timmerman voor u kan doen. Wij vinden het altijd geweldig om te zien hoe creatief en oplossingsgericht onze eigen keurmerkhouders zijn. Naast alle standaardklussen leveren ze ook heel veel maatwerk en precies dat willen we wel eens in beeld brengen. Dit doen zij in samenwerking met vakmannen zoals aannemers, elektriciens, schilders en eventueel een loodgieter.

 

Verrassende overkappingen door de timmerman

Overkappingen komen in vele soorten en maten. Ze worden gemaakt als verlengstuk van een woning, zodat je zo lang mogelijk buiten kunt blijven zitten, ook wanneer het regent. Bij het gebrek aan een garage kun je een overkapping laten bouwen, zodat je auto minder aan de grillen van moeder natuur is overgeleverd. Onze keurmerkhouder, Timmer- en Klusbedrijf Gijben heeft al een paar prachtige overkappingen voor zijn klanten mogen bouwen. Mocht u nou ook plannen hebben voor een dergelijk project, dan weet u nu welke Kwaliteitsvakman met ons keurmerk deze klus voor u kan klaren!

timmerman gezocht

Deze timmerman maakt kasten op maat

Bent u al tijden op zoek naar een geschikte kast voor al uw boeken? Of heeft u een slaapkamer over en wilt u hier een inloopkast van maken, maar voldoen alle standaard planken en kasten niet aan uw wensen? Dan is het tijd om een Kwaliteitsvakman met ons keurmerk in te schakelen! Zoals bijvoorbeeld Bob van E.R.T.-Trappen. Hij maakte al deze kasten volledig op maat en naar wens van zijn klanten. Daarnaast maakt hij in zijn timmerfabriek op ambachtelijke wijze handgemaakte houten trappen, leuningen & balustrades en draait hij zijn hand niet om voor fijn timmerwerk & interieur. Een echte vakman die met recht ons keurmerk draagt!

timmerman gezocht

Volledige renovatie

Niet alleen particulieren weten hun weg te vinden naar onze keurmerkhouders. Ook zakelijke klanten schakelen regelmatig een kwaliteitsvakman met ons keurmerk in! Zoals deze restauranteigenaar die een volledige renovatie nodig had en hiervoor Aloys Schilderwerken inhuurde. Zoals u op de foto’s kunt zien, werd deze grote klus moeiteloos uitgevoerd door deze vakman. Wij zijn trots dat ook hij ons keurmerk draagt!

Uniek interieur

Wanneer u op zoek bent naar wat nieuwe items voor in uw interieur, dan kunt u natuurlijk kiezen voor de standaard meubelgiganten. Maar heeft u er wel eens aan gedacht om aan een timmerman te vragen of hij iets unieks voor u kan maken? Kijk maar eens wat onze keurmerkhouder AMB Afbouw- en Montagebedrijf Brabant voor prachtige dingen voor zijn klanten heeft gemaakt. Zo’n mooie, stevige plank die binnen en buiten geweldig staat. Of die twee robuuste tafeltjes, waar u naar hartenlust mee kunt variëren in elk interieur. Staaltje puur vakmanschap die je niet in de gewone meubelwinkels vindt!

timmerman gezocht

Specialist in dakkapellen

Een dakkapel is een geweldige manier om een bovenverdieping om te toveren in een geheel nieuwe woonlaag. Waar eerst misschien een bergruimte was, kan dankzij zo’n dakkapel een volledige slaapkamer (of zelfs meerdere) worden gerealiseerd. Maar wist u ook dat een timmerman de uitgelezen persoon is om zo’n klus voor u te klaren? Neem maar eens een kijkje bij al deze voorbeelden van de houder van ons keurmerk: Timmerbedrijf G. Jong. Hij heeft al flink wat woningen voorzien van een prachtige dakkapel, en daarmee de bijbehorende woningeigenaren heel erg blij gemaakt. Toegegeven: ze zien er dan ook geweldig uit!

timmerman gezocht

Diverse bijzondere projecten

Om u alle verschillende mogelijkheden en creativiteit van onze timmermannen te laten zien, hebben we nog een paar bijzondere voorbeelden gevonden. Zo maakte keurmerkhouder Cor Buijnink bijvoorbeeld een prachtig prieel in de tuin van één van zijn klanten. En in een ander huis creëerde hij een geweldig gezellige woonkamer door de mantel en tegels rondom de kachel zeer creatief af te werken. Zo blijkt maar weer dat het werk van een timmerman nooit standaard of saai hoeft te zijn!

timmerman gezocht

Heeft u door deze voorbeelden zelf al wat inspiratie gekregen voor aanpassingen in uw woning? En wilt u graag weten welke timmerman in uw regio u het beste kunt inhuren voor die klus? Zoek dan in onze database naar een timmerman met ons keurmerk. Dan bent u gegarandeerd verzekerd van kwaliteit!

Duid Filters aan
Klus

Filter op type:

Resultaten laden …