Steeds vaker hoort u iets over keukenrenovatie; een zo goed als nieuwe keuken, zonder hakken en breken, klaar in een dag.

Het ligt natuurlijk aan de omstandigheden hoeveel een van deze beweringen waar is, maar over het algemeen: keukenrenovatie is een goedkoop en duurzaam alternatief voor een nieuwe keuken. Zeker als de opstelling van de keuken in zijn huidige vorm blijft bestaan. Vloeren, wanden en het plafond hoeven dan niet aangepast te worden aan een nieuwe indeling.

Keukenrenovatie zónder hakken en breken?

Omdat vloeren, wanden en het plafond niet te hoeven worden aangepast, scheelt dat enorm in hak- en breekwerk. Bij een keukenrenovatie worden alle delen van de keuken waar u zich aan stoort vervangen, terwijl de rest van de keuken ongemoeid blijft.

Wat nog goed is, blijft zitten en hoeft u niet opnieuw te kopen. Dat is goed voor het milieu en scheelt in de portemonnee. Bij een keukenrenovatie heeft u het gevoel van een nieuwe keuken, zonder de belasting.

Wat laat ik vernieuwen tijdens een keukenrenovatie?

U kunt zelf het beste bedenken wat u in de keuken zou willen vernieuwen. Is het de inbouw-apparatuur, het werkblad, een kast met waterschade of laat de folie van de fronten los?

Vervang bijvoorbeeld uw gasfornuis door een inductiekookplaat, kies voor nieuw beslag en vervang de kraan. Een volledige make-over van uw keuken zonder een al te ingrijpende verbouwing, dat is precies wat een keukenrenovatie doet.

Laten doen of zelf doen?

Kent u die ‘projectjes’ in huis die al tijden op uw wensenlijst staan, maar waar u nooit aan toekomt? Keukenrenovatie is daar ongetwijfeld één van. Omdat u de keuken dagelijks intensief gebruikt is het lastig om de make-over ‘tussen de bedrijven door’ uit te voeren. Ons advies? Schakel een kwaliteitsvakman in en geniet in de meeste gevallen binnen 24 uur van uw ‘nieuwe’ keuken.

De kwaliteitsvakman heeft altijd het juiste gereedschap paraat, zorgt dat de nieuwe onderdelen tijdig geleverd worden en ziet toe op de hele renovatie van a tot z. Daarnaast is de kwaliteitsvakman een creatieveling en is hij op de hoogte van de laatste gadgets op keukengebied.

Wilt u uw keuken verduurzamen? Dan weet de kwaliteitsvakman precies waar de winst te behalen valt. Een gerenoveerde keuken die óók nog eens beter is voor het milieu!

Keukenrenovatie door een Kwaliteitsvakman

Ontdek hieronder alle vakmannen op het gebied van keukens die ook nog eens houder zijn van het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Laat u verrassen door de lovende recensies en kies de vakman die het beste bij u past!